Jobs and Internships

Stage Product- & Marketingmanager

Internship | Hilversum | Dutch

Stagelopen in de muziekindustrie bij één van de snelst groeiende dance labels van Nederland is vet! Je gaat werken aan promotionele plannen voor artiesten als Oliver Heldens, HI-LO, James Hype, Vato Gonzalez en Lady Bee. Samen met je praktijkbegeleider werk je aan het opzetten van marketingplannen, het najagen van plannen met- en updaten van artiesten en managers en het promoten van muziek op een internationale schaal. Ook ben je verantwoordelijk voor een aantal taken rondom de Heldeep Radio radioshow en de Heldeep Records afspeellijsten op Spotify. Je wordt hier echt een allrounder in product- & marketing.

Wat ga je leren?

Bij Heldeep Records leer je alle in’s en out’s met betrekking tot werken bij een platenmaatschappij. Je werkt met een klein team, dus zult veel moeten doen. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het opstellen van marketingplannen, updates en releaseplannen. Je denkt samen met een klein team na over creatieve posts, die gebruikt worden ter promotie en om mee te adverteren. Ook verdiep je je in de artiesten waar we mee werken. Waar treden ze op, wat zijn voor de artiest belangrijke internationale markten om in te groeien en hoe kunnen wij als label daar een bijdrage aan leveren? Ook denk je met het team na over de invulling van komende evenementen en de marketing rondom merchandise.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een echte teamplayer. Je moet stressbestendig zijn en onder druk kunnen werken. Ook moet je een goed overzicht kunnen houden van alle te verrichte werkzaamheden en moet je vooruit kunnen plannen. Als stagiair(e) moet je je vast kunnen bijten in lastig te verkrijgen informatie. Doorvragen en opvolgen is hierbij een must.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een goede begeleiding, met ervaren werknemers, waardoor je veel zult leren. Ook bouw je een netwerk in de muziekindustrie op. Heldeep Records biedt flexibele werktijden; je zit niet vast aan een 9- tot 5 werkdag. Ook mag je mee naar de tofste feesten en werk je met de beste deejays ter wereld. Daarnaast krijg je een marktconforme stagevergoeding.

Hoe kun je soliciteren?

Druk op de ‘apply’ knop en stuur jouw motivatie, CV en portfolio op.

Apply